keskiviikko 6. elokuuta 2014

Kurssi 4/4

Heinäkuun tokalla viikolla oltiin Katin kanssa yleiskurssilla Niemenpellon tallilla, ja päätin tehdä päiväkirjatyylisesti postaukset blogiin. Me oltiin ainoat varsinaiset kurssilaiset, tosin yhtäkään tuntia ei menty kahdestaan vaan aina oli myös irtotuntilaisia mukana. Tällä kertaa kuvamateriaalia on paljon ja videoitakin ihan mukavasti, Anni nimittäin oli kuvaamassa meitä kaikkina päivinä :) Kurssipostauksia on yhteensä 4, joista kolme on megapitkää normipostausta ja viimeisin on video koko viikosta. 1. postaus,2. postaus3. postaus

Kurssipäivät oli kokonaisuudessaan aika samanlaisia, mutta tuntien sisällöiltä erilaisia. Päivä alkoi yhdeksältä heppojen jakamisella, jonka jälkeen ekan tunnin hevoset haettiin sisälle. Laitettiin ne kuntoon ja ratsastettiin, jonka jälkeen purettiin hepat pois, vietiin laitumelle ja pidettiin tauko. Jos käytiin uittamassa aamutunnin hevoset, tehtiin sen ennen taukoa. Tauon jälkeen haettiin seuraavat hevoset ja alettiin laittaa niitä. Jos iltapäivällä oli estetunti, käytiin tekemässä esteet. Iltapäivätunnin jälkeen hoidettiin hepat pois ja käytiin purkamassa esteradat, jos oltiin hypätty. Perjantaina oltiin koko päivän vaelluksella, joka aloitettiin hyppäämällä vähän pellolla.

Viimeisestä osasta löytyy video koko viikosta. Tän piti julkistua vähän aijemmin, mutta onnistuin haalimaan viime ja tälle viikolle niin paljon ohjelmaa, ettei vaan ehtinyt. Mutta pakko ottaa vielä kaikki ilo irti kesästä, ennen kun koulu perjantaina alkaa ihan uudella jutulla, lukiolla.

Loppuun vielä ihan megaiso kiitos Annille, joka jaksoi koko viikon raahata lystiä paikasta toiseen ja kuvata meitä, pus! Kurssikuvat ©Anni L., Minna S., kiitos molemmille :) Ja nyt se video.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti