perjantai 19. joulukuuta 2014

Joulukalenteri luukku 19 - Vähän Kingslandia


Elli

Pientä perehtymistä ehkä yhden tunnetuimman hevosalan merkin, Kingslandin, tuotteisiin omalta kohdaltani.

Mulla ei oo yhtään KL-logoa kantavaa tuotetta, enkä oikeastaan edes tunne ketään, kellä olisi. Kingsland on kuitenkin käsittääkseni melko laadukas ja laajalti tuotteita tuottava merkki, vaikkakin myös ehkä vähän turhan hintava tämmöiselle muutamasti viikossa talleilevalle. Vaikutukset ja muiden kommentit merkistä ovat kuitenkin olleet positiivisia, joten en hinnan lisäksi oikeastaan näe syytä, miksi tätä ei voisi ostaa.

Pikaisella etsimisellä löysinkin muutaman kivanoloisen vaatteen itselleni, sekä täydellisen näköisen loimen.

linkki
Ensimmäisenä tosi kivannäköinen treenipaita. Mun talvitallivarustukseen kuuluu tällä hetkellä lämpökerrasto, sekä fleecepaita. Uskoisin tän korvaavan fleecen hyvin, varsinkin kun tää mun nykyinen alkaa pikkuhiljaa nuhjuuntua. Tykkään talleillessa vähän tämmösistä korkeakauluksesimmista paidoista, ei saa kaula ja niska niin herkästi kylmää. Kankaassa näkyvät leikkausjäljet (?, nuo mustat viivat siis) näyttää musta kivoille, samoin kun pieni logo.

linkki
Seuraavana harmaa huppari, joka näyttää omaan silmään ihan huippukivalle! Oon jotenkin viime aikoina tykästynyt harmaaseen, tässä tykkään erityisesti tuosta isosta printistä ja resoreiden raidoista. Kingslandin hupparit taitaa olla melko hyvälaatuisia ja paljon ostettuja, ehkäpä jonkun tän tyylisen voisi kotiuttaa joskus.

linkki
Myös yhdet ratsastushousut bongasin, mustat blingein koristellut Kellyt. Kivan simppelit, mutta kuitenkin sopivasti blingiä ja muita yksityiskohtia sisältävät housut. Mullahan on jo yhdet mustat housut, mutta ei kahdetkaan huonot ois, varsinkin kun toisissa on blingiä ;) Oikeastaan oon jo jonkun aikaa miettinyt punaisia ratsastushousuja, mutten tiedä riittääkö rahkeet tilata.

linkki
Ihan megarakastuminen tähän loimeen! Tykkään tosi paljon tämmöisistä simppelimmistä loimista, joissa muutama kiva yksityiskohta. Loimea reunustaa kaksivärinen kantti, joka luo siihen heti oman kivan ilmeensä. Lisäksi Kingsland- ja KL-logot, jotka sopii tähän tosi kivasti. Jos ois oma heppa ja rahaa, niin varmasti ostaisin!


Valitettavasti luukun julkaisun ajankohta on melko myöhäinen, johtuen liian monesta päällekäin hoidettavasta asiasta. Lisäksi pahoittelen tekstin sekavuuden ja lyhyyden määrää, oon nimittäin ollut jo jonkun aikaa ihan liian väsynyt. Sen lisäksi tänään taisi olla joku kansainvälinen kaikki menee pieleen-päivä, joten antakaa anteeksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti