keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Joulukalenteri luukku 24 - Mitenkä niin ei porot lennä?


Anni

...Nimittäin lentäähän nuo hevosetkin!

Hei vaan taas kaikille ja oikein hyvää jouluaaton aamua! Tätä postausta olen odottanut niin suurella innolla, ettei mitään rajaa. 

Kävimme tuossa muutama päivä sitten vähän näyttämässä Raisulle esteitä. Kerran aikaisemmin poika on käynyt pieniä hyppäämässä, irtojuoksutuksen päätteeksi mielenvirkistyksenä. Ne hypättiin lempparimotivaattorin herkkukauhan perässä, emäntä porukan etunenässä. Ensin esteitä hieman läheltä tarkasteltuamme ja selvitettyämme, etteivät ne syö pieniä, pulleita suomenvarsoja, hölköttelimme sitten minä (ja namikauha) ja hevoseni maahankaivettujen yli, kuin agilityssä ikään! Kuten arvata saattaa, eivät esteiden ylitykset ihan ensimmäisellä kerralla olleet sitä geepee-tason luokkaa, mutta lähellä, lähellä. 


 Näissä kuvissa on vähän isomman maailman mallia Raisulle ;)

Kuitenkin, takaisin tuoreempaan kengurukertaan. Elli väsäsi meille omin pikkukätösin hienon irtohypytyskujan, ja poika pääsi tutustuttuaan kujaan juoksemaan sen läpi. Pikkuhiljaa sitten laitoimme kujalle puomia, ja kun puomit sujui kivasti, nostimme pikkuruisiksi esteiksi ja niin edelleen. Raisu hoksasi nopeasti idean, ja lähtikin aina kuin tykin suusta kohti ääretöntä (ja namisankoa) ja sen yli. 

Sen pidemmittä lätinöittä, nauttikaahan tästä Raisun taidonnäytepätkästä oikein täysin rinnoin. Tässä meillä tulevaisuuden estetykki, yksityiskone ja helikopteri! Jos saisi vielä reen, olisi punakuonotkin omasta takaa (; Mutta niin, nauttikaa!


****Oikein hyvää Joulua kaikille kansoille!

Toivoo,  Elli, Anni & RAISU

2 kommenttia: