keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Joulukalenteri luukku 3 - Mitä löytyy toivekirjeestä?


Elli

Kolmannen luukun taakse kurkistaessa löytyy omia joululahjatoiveitani.

Tänä vuonna toivelistalta ei löydy montaa asiaa, koska oon saanut pitkin vuotta aika kalliita juttuja ja toiveet on melko kalliita. Lisäksi synttärit marraskuun lopulla syö aina oman osansa joululahjoista, varsinkin näin vanhempana, kun ymmärtää ettei lahjoja hankikaan Joulupukki. Jotenkin koko joulufiiliskin muuttuu joka vuosi, pienempänä odotti vaan niitä lahjoja, mutta nykyään joululta toivoo semmoista rentoa yhdessäoloa ilman mitään suorittamista ja turhaa koheltamista.Ehkä isoimpana toiveena sama kameralaukku kun viime vuonnakin, eli Lowepron Nova Sport. En saanut tätä viime vuonna ja oon edelleen uuden kameralaukun tarpeessa. Tutkailin valikoimia uudestaan, mutta päädyin taas tähän samaan. Tuote-esittelyn mukaan tuonne pitäisi mahtua tarpeeksi tavaraa, todellakin toivon että mahtuu. Muutenkin laukku vaikuttaa oikein näppärältä ja tykkään harmaasta värityksestä jotenkin tosi paljon.

Toinen iso toive on Philipsin herätysvalo. Oon ihan sairaan huono aamuherääjä, joten uskon että tämmöinen vois olla toimiva mun kohdalla. Lisäksi oon kuullut ja lukenut näistä aika paljon ja monet on kehuneet. Yhdellä kaverilla on jonkunlainen herätysvalo, mallista en ole varma ja siihen heräsin kyllä hyvin joskus yökyläillessä. Tässä mallissa on myös esim. radio, joten voisin samalla päästä eroon mun pinkistä ja tällä hetkellä sisustukseen sopimattomasta radiosta (ei sillä, pinkki on kiva väri ja kyllä tuo tehtävänsä toimittaa, mutta tuolle ei oikeen oo kivaa paikkaa mun huoneessa ja kun täällä ei oo oikeen muuta pinkkiä).

Sitten löytyy nää perusjutut, eli rahaa, lahjakortteja ja karkkia. Rahalle on aina käyttöä (esim. putkipankki huutaa täydennystä), lahjakortit rajoittaa ostopaikkoja ja toimii pitempiaikaisena rahalähteenä ja karkit on karkkeja.

Mitä te haluaisitte joululahjaksi? Nyt saa esittää myös toiveita, mitä haluaisitte kalenterissa nähdä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti