maanantai 12. tammikuuta 2015

Joululoman kuulumisia

Kun arki on virallisesti koulun alettua jälleen alkanut, on kiva muistella mitä kaikkea joululomaan mahtuikaan.


Jouluaatto, tietysti

Alimmissa kuvissa näkyy mun oma osuus lahjoista, ensin paketeissa ja sitten purettuna. Isoimmat toiveet eli kameralaukku ja herätysvalo toteutui, sen lisäksi monta pienempää kivaa, kuten yökkäri, rasvoja, karkkia, matkalaturi, lahjakortteja... Pitkästä aikaa joulu, kun ei tullut semmoista turhaa krääsää :D Mun muille ostamat lahjat oli myös onnistuneita, mikä on aina kiva huomata.
Leivontapuuhaa pikkuveljen synttäreitä varten

Tänäkin vuonna suurin leivontavastuu osui mulle, mikä on sinäänsä ihan hyvä niin saa vieraat jotain laadukastakin syötävää... Ei oikeesti, osaa meistä muutkin leipoa :D Sukulaissynttäreillä tarjoiltiin kinuskikakkua ja karjalanpiirakoita ja kaverisynttäreillä kahdenlaisia muffinsseja sekä coctailtikkuja.


Oon kattonut leffoja aika innokkaasti, 21 tapaa pilata avioliitto, Kohta 18, Härmä, Napapiirin sankarit, Onneli ja Anneli, Roskisprinssi, Päin seinää...

Myös pikkuleijonien (U20) pelejä tuli vilkuiltua, kun tajusin että meidän digiboksin kanavapakettiin kuuluu myös sportti-kanavia. Kovin hyvin ei kyllä junnut pärjänneet, varsinkaan viime vuoteen verraten. Mutta tietysti muillekin maille pitää antaa mahdollisuus ;)
Uuden vuoden juhlintaa

Uudenvuodeaattona käytiin kattomassa perheen kanssa kaupungin järjestämä ilotulitus palolaitoksella, jonka jälkeen mä erkanin kavereiden matkaan. Käytiin ostamassa ruokia ja siirryttiin Katille neljän hengen TRP-porukalla, johon kuului mun lisäksi Kati, Sini ja Anni. Puolen yön aikaan käytiin keskustassa ja siitä mentiin takaisin Katille, missä viihdyttiinkin aamuyöhön asti, ennen kun menin Sinille nukkumaan loppuyöksi. Hauskaa oli :)


1. Kahvittelua yhtä vajaalla TRP:llä / 2. Katin kanssa puoliksi ostetun ben&jerry'sin tuhoamista / 3. Kakkutikkareita


1. Pitsivillasukan neulominen ei ollut yhtään niin vaikeeta kun ensin aattelin, jeejee! / 2. Useamman tunnin yöllinen kimblemaraton Ellan kanssa, ehkä ainoa peli jossa mä useammin voitan kun häviin. On muuten tylsä peli tavallisella nopalla, johon oli pakko vaihtaa että muut saa nukkua.


Koulutunnilla, appaloosatamma Minttu, © Anni L.

Lomaan mahtui myös ratsastustuntien aloitus tallin joululoman jälkeen, koulu kun alkoi vasta loppiaisen jälkeen. Tän vuoden ensimmäisellä tunnilla menin appaloosatamma Mintulla, jonka kanssa mulla sujuu yleensä melko vaihtelevasti. Tällä kerralla sujui ihan kivasti vaikka nappulat olikin välillä hukassa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti