lauantai 23. toukokuuta 2015

Se on kesä ny

Tai no oma ei kyllä ihan vielä, koska viimeinen koeviikko...

Mutta hevosten kesä on, ainakin Niemenpellon tallilla! Laitumille lasku tallilla oli perjantaina 22.5. ja kameran kanssa heilumisen lisäksi tuli talutettua yksi poni itsekin laitumelle. Kuvia tuli otettua taas iso kasa, onnistuneet ja muutamaan rajattu parhaimmisto löytyy alta. Loput näkyvissä täällä.Niemenpellon Minni ja 2015 syntynyt tammavarsa Niemenpellon Minella
Joko teilläpäin on hepat laitumella?

12 kommenttia:

 1. Apua miten söpöjä heppavauvoja! ♥ muutenkin toki hienoja kuvia :)
  Meillä pitää hevosten vielä hetki malttaa, huomenna sitten raveista kotiuduttua pääsevät täysipäiväisesti laitumeen, kun tähän asti on saanut olla vaan muutaman tunnin päivässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö ookkin, noita vois katsella vaikka miten kauan! :> Oi että, kokopäiväinen laiduntaminen on kyllä kiva. Olisko blogiin mahdollista saada kuvia teidän heppojen laidunriemusta? :)

   Poista
  2. Voinhan miä koittaa blogiakin vähän herätellä kuvien muodossa :) Noilla se laidunriemu on kyllä etenkin Iivarin ja Vareksen kohdalla sitä ettei turpa irtoa maasta sekuntiksikaan (paitsi jos aasi tulee kiusaamaan), mutta eiköhän pitkäkorvasta saa vähän vauhdikkaampiakin kuvia! Ellei se ainoastaan toista eilistä ja hengaile keskellä laidunta istualteen... :'D

   Poista
  3. Syömiskuvatkin käy, ruoka on osa laitumen riemua ja kerrankos sitä nyt vuodessa laiduntaa saa (kerran ja kerran jos siellä koko kesän on mutta no joo :D) Hahahaa, voi pikkuaasia, kuulostaa kovin hulvattomalta kaverilta!

   Poista
 2. Ihania kuvia tutuista hepoista! <3 Varsinkin tuo Spiritin varsa on aivan ihanan näköinen kaveri! <3 Meidän hepolaiset ovat mussuttaneet jo jonkin aikaa omenatrahan ruohoa lyhyemmäksi, joten meillä on pollet tavallaan jo laitumella.

  tallintarinoita.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olin itse jopa vähän yllättynyt kuinka kivoja kuvia sainkaan ja vielä ihan kohtuullisen montakin :)
   Spiritin varsa on kyllä ihan hurjan kaunis, pitääkin yrittää ottaa tallilla käydessä siitä lisää kuvia kun nyt lapsukainen vain pötkötteli sen ajan mitä varsoja ehdin kuvailla.
   Ihanan kuuloinen tuo omenatarha, varmasti myös tosi kauniin näköistä kun hepat omenapuiden seassa :)

   Poista
 3. Ihania kuvia, hevosten riemu oikein paistaa! Harmittaa, kun toisella liikutettavistani on paha kesäihottuma jota tuore vihreä vain pahentaa. Vihreää voi syöttää vain pari tuppoa kerrallaan, kyllä hevosparka kärsii tästä. Toivottavasti saat kesällä paljon ihania laidunkuvia hevosista ja kasvavista varsoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä saatiin aika villiä menoa taas todistaa :)
   Voi ei, kesäihottumat ei oo kyllä ikinä kivoja. Ehkä liikutusheppasikin kuitenkin tykkää vähäisemmistä ihottumaoireista, kun että saisi laiduntaa mutta kärsisi ihottumasta kovasti.
   Toivotaan, suunnitelmissa on kyllä käydä kuvailemassa noita söpöyksiä, joita pitäisi siis syntyä vielä kaksi lisää, suokkitamma Taikalle ja shettistamma Hipulle :)

   Poista
 4. Ei vidsi tol bonil on kakkaa kyljessä XDXDXDXDXDXD loll aika hassuu miksei sitä oo harjattu ku kuitenki aika julkine tilaisuus toi laitumelle lasku. ja muutenki eix poneil oo yleensä kärsä ??? mut ei pahal. tykkään sun plogista ja sul on nätti heppa toi raisu <3<3<3<3<3<3<3<3<3 ainii ja raisun hoitaja on iha sika nätti kanssa <3<3<3XDXDXD ja hei voiks sulle kikkaa ??? tai voiks sulle lähettää fani posteita '??? oot iahan <33333333333333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :)

   Jos tuosta toiseksi viimeisestä kuvasta puhut niin hevosen kyljen kohdalla näkyy lentävä maapaakku, ei kakkaa. Poneilta ja tietysti hevosiltakin löytyy turpa, ei kärsä. Raisuhan ei ole mun hevonen vaan Annin, mutta nätti heppa on tosiaan kyseessä. Kikkiä en enää käytä, mutta snapchattia tai sähköpostia saa toki laittaa, tuolta Elli-sivulta löytyy molemmat.

   Poista
 5. Voi eii, ihan tosi ihania kuvia! Etenkin toi toinen, aww. :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jep, vauvojen päikkärit on vaan niin söpöjä!

   Poista