torstai 7. tammikuuta 2016

Kyllä täällä tarkenee!

Kun lämpömittari näyttää -25°C on aika kaivaa kaapista kaikki mahdollinen kerrasto-, villa- ja toppavaatetus, pukeutua tehokkaasti (niin tehokkaasti, että on kuuma ennen kuin on ulkona) ja lähteä ratsastamaan. Ilman satulaa toki ja loimen päällä istuen, satulattomuus lämmittää jalkojen sisäosat ja loimi loput. Ulkonäkö muistuttaa enemmän michelinukkoa, mutta eipähän ollut kylmä!

Kaikki postauksen kuvat © Anni L


Käytiin Sinin kanssa loppiaisena ratsastamassa Annin ja Hennan luona, Sinin ratsuna oli Raisu ja mulla Torres. Raisu onkin tutumpi tapaus vuoden 2013 joulukalenterista, Torresin osalta tää postaus taitaakin olla ensiesittäytyminen kuvien muodossa, joulumaastovideossa se näkyy tandemheppana :) Kyseessä on vallan mukava ja äärimmäisen kiltti eestinhepparuuna, joka kyllä varmasti hurmaa kaikki!

Sph-r Raisu-Polkka

Eest-r Tornaado


Ratsastettiin pellolla askellajit läpi ja taivutellen, kestosta ei oo minkäänlaista mielikuvaa. Anni kuvasi ja huuteli tarpeen mukaan ohjeita, sekä toimi loimen korjaajana (ja otti meiltä sen kyllä poiskin, kun mokoma vaan meinasi karata ja valua).

Alkuun oli mun osalta vähän hakemista, että mikä se tämmöinen hevonen onkaan ja miten se toimii. Oon mennyt ruunalla aiemmin muutaman kerran kesällä maastossa ja vähän enemmän höntsäillen. Hyvin rupesi kuitenkin yhteistyö pelaamaan, kun muisti vaan itse ratsastaa ja vaatia. Kivaakin oli, eikä päässyt pakkanen iskemään tuon vaatekerroksen läpi!
Loppuvaiheessa näytti, että samalla ripsivärillä oltiin käyty heppasen kanssa ehostautumassa, pakkanen ja hengitysilman höyry takaa kauniin valkoisen sävyn :D

Ja ilmeisen hyvin tarkeni Suomen U20-jääkiekkojoukkuekin, kun kotikisat päättyivät kultajuhliin! Oli ihan pikkuisen törkeen jänniä pelejä, varsinkin viimeinen, mutta parashan se voitti ;)

2 kommenttia: