sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Puhelinkuvia

Pitkästä aikaa sitä mitä otsikko lupailee, eli puhelinkuvia! Ajallisesti nää on joulu- ja tammikuulta, eli suhteellisen tuoreita jopa..


1. TPR:n illallinen // 2. Housuäksidentin johdosta päädyin lainaamaan Kiiran ihanaa paitaa, joka ei kyllä ollut yhtään mua, mutta aiheutti hirmuiset hipsteri-wibat nutturaan yhdistettynä // 3. Uuden vuoden aaton tienoilta tää otos // 4. Piparijuustokakkua joulun alla, nami!

 Tapaninpäivän tallireissulta, oli aikaslailla pähee aurinko esillä! Oma pikkupostaus päivästä löytyy myös, linkki.

1. Hurjan nopsaan se aika kuluu, pikkuveli ei enää ehkä olekaan ihan niin pikku... // 2. Nää muffinssit on äitin mielestä mun bravuuri. // 3. U20-finaali, sitä jännityksen määrää! // 4. Tulihan se lumi tännekin, niin nättiä pihalla!

1. Kuvateksti kertookin jo kaiken oleellisen :D // 2. Kyllä täällä tarkenee! // 3. Mitäpä sitä muutakaan tekis, kun neulois... // 4. No se pakkanen taas ja edelleen <3

1. & 2. Torresilla ratsastamassa // 3. Tampereella tuli IKEA tutuksi, loistava paikka! // 4. Kahvituokio hyvässä seurassa toimii aina!

1. Kahvi- eli terapiatuokiota taas... // 2. & 3. & 4. Ysiluokkalaisten lukiotutustumiset oli huippuja, varsinkin koska jätskipalkka!Annin synttärikakkuprojekti täytti snapin mystoryn yhdeltä päivältä. Kakku kelpasi sekä synttärisankarille että vieraille, joten leipurikin on tyytyväinen :D

Vähän erilainen työpäivä jäähallilla, kun Jukureiden sijaan hallia isännöi Cheek! // 1. Saatiin tollaset päheet korut, kyllä kelpas :D // 2. Pitihän sitä nyt selfie Cheekin kanssa saada! // 3. Ei kyllä tallentunut puoliksikaan niin hienosti nuo valot kuin miltä ne oikeasti näytti, mutta oli kyllä oikeasti hieno show!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti