torstai 29. syyskuuta 2016

Neljän päivän poniputki

Kirjoitukset syksyn osalta tsek, koeviikolla sopivasti lomapäiviä ja yksi tekemistä kaipaava poni, joten ei kun tallille!


 1. En oo nyt kyllä yhtää varma tästä t. poni // 2, Häiriköt. Slaagi lähellä, kun kaverit tuli laukalla aidalle ja jäi juoksemaan viereen. Kuva on lavastettu, paluumatkalla me ei oltu enää kiinnostavia, joten pysyivät kauempana ja poni ei slaagannut. // 3. Baana auki! // 4. Protip: eväät.


1. Nään mörön, paetaanko? t. poni // 2. Näitä me tutkittiin, kerrankin turpatuntumalta. Eivät syöneet. (Vielä t. poni) // 3. Annappa leipä ku niitä on noin paljon t. poni // 4. Länkkätukkeja maassa, tehtävä on hyvin hallussa, vaikkei laji olekaan!


1. Jyrkkä polku alas. Oikeesti jyrkkä, kuva huijaa... // 2. Ja sama eri kohdasta ylös. Kahdesti, kun kuva unohtui ensimmäisellä kerralla. // 3. Heippa, ei tuu ikävä! Saanko leivän ku oon söpö kuitenki? t. poni // 4. Kävelin ajatuksissani laitumelle seuraavana päivänä, vaikka oikea poni oli jo tarhassa. Laitumella oli kuitenkin tämmöinen rapsutusta selvästi kaipaava pikkusisko vastassa, eli ihan oikeutettu harharetki?


1. Joojoo kato, osaan mä kentälläki t. poni // 2. Pakollinen peiliselfie. // 3. Voitasko jo mennä? On vähän tylsää t. poni // 4. Juu mennään! Turvallisuussyistä heijastinliivit on hyvä pitää myös kentällä, että autot näkee. Mikä hätävarjelun liioittelu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti