lauantai 31. joulukuuta 2016

Vuosi 2016

Vuoden viimeinen päivä, eli perinteisen vuosikatsauksen vuoro!

TAMMIKUU

Tammikuussa nautittiin paukkupakkasista, tehtiin töitä kun Cheek oli keikkailemassa jäähallilla, vietettiin Annin synttäreitä ja tutoroitiin hyvällä porukalla. Hepat oli pirteitä ja pääasiassa keskityttiin perusasioiden hiomiseen, mikä olikin jotenkin sopiva tapa aloittaa vuosi.

HELMIKUU

Helmikuussa blogattiin tosi epäaktiivisesti, koska wanhoihin valmistautuminen vei niin paljon aikaa. Ratsastuspuolella homma sujui ihan hyvin, hevoset oli erilaisia ja tunnit monipuolisia. Käytiin myös baanattamassa maastossa Torresin kanssa.

MAALISKUU

Maaliskuussa hiihtoratsastettiin ja baanattiin pellolla, saatiin vihdoin ratsastuspäiväkirja valmiiksi, nautittiin lämpenevistä keleistä ja käytiin opettelemassa istumista centered riding -tunnilla. Ratsastuskertoja kertyi poikkeuksellisen monta.

HUHTIKUU

Huhtikuussa päästiin ihastelemaan vauvoja! Paljon muita kuvia ei sitten otettukaan :D Ratsastuskertoja kertyi vähän, mutta ne sujuivat "ihan kivasti".

TOUKOKUU

Toukokuussa hevoset pääsivät Niemenpellossa laitumille, mitä oltiin tietenkin kameran kanssa seuraamassa. Jännästi sattui varsoja eteen silloinkin... Lisäksi oli koulukisat, missä olin kuvaamassa. Myös niitä varsoja.

KESÄKUU

Kesäkuussa hypättiin paljon. Ratsut tunneilla oli tosi erilaisia, joten tuli hyvin harjoiteltua erilaisten hevosten ratsastamista. Yhdellä koulutunnilla keskityttiin vastalaukkoihin, mitkä sujuivat vähän omaksi yllätykseksikin kivasti. Kesäkuussa myös saatiin poniprojekti käyntiin.

HEINÄKUU

Ja sitä projektia jatkettiinkin sitten heinäkuussa ohjasajon merkeissä. Käytiin myös ajamassa, Mirham toimi tolla lenkillä ihan pirun kivasti! Ja vähän vauvoja, totta kai.

ELOKUU

Elokuussa ohjasajettiin edelleen, sekä harjoiteltiin vähän näyttelykuvioitakin. Sihteeri on lomaillut ratsastuspäiväkirjan täytön kanssa, eikä tuntimerkintöjä liiemmin ole. Sen kuitenkin muistan, että heinäkuussa tuli tiputtua pitkästä aikaa, mutta leikkituntitippumisiahan ei lasketa? ;)

SYYSKUU

Syyskuussa myös aloitettiin katrilliharkat ja mä jäin tunneilta tauolle. Kävin kirjoitusten jälkeen neljänä päivänä putkeen tallilla touhuamassa Mirhamin kanssa ja poni alkoi toimia varsinkin taluttaessa kuin ajatus. Tuntien puolesta saatiin tosi monipuolinen kattaus, kun mentiin koulua, hypättiin ja käytiin maastossa. 


LOKAKUU

Lokakuussa tehtiin kameran kanssa paljon yhteistyötä, kun käytiin kuvailemassa Sinin kanssa. Lisäksi olin kuvaamassa ja muutenkin auttamassa Niemenpellon estekisoissa. Mä jäin omalta tunnilta tauolle.

MARRASKUU

Marraskuussa saatiin poniprojektin poneille kärryt perään ja homma toimi hyvin! Mä aikuistuin täytin 18 vuotta, eli juhlimaankin päästiin. Lisäksi kuvattiin joulukuvia Mirhamin kanssa, jotka jäikin viimeisiksi yhteisiksi kuviksi, kun Mirham myytiin raviponiksi.

JOULUKUU

Joulukuussa valmisteltiin pikkujouluja toden teolla. Katrilli- ja näytelmäharkat pyöri ja mä opettelin ajamaan reellä viikon aikana. Hevosia edessä oli yhteensä kolme, joista lopulta sitten Blikillä ajoin pikkujouluissa. 23.12. käytiin joulumaastoilemassa pellolla, mihin olikin hyvä lopettaa vuosi.
   
Vuosi 2016 oli erilainen kuin oletin ja odotin, mutta ihan mukava silti. Nyt on kuitenkin aika suunnata katseet tulevaan ja toivottaa vuosi 2017 tervetulleeksi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti