tiistai 24. tammikuuta 2017

Missä mennään?

Sen kun tietäisi. Suoraan sanoen oon aika hakoteillä oman hevosharrastukseni kanssa.

Lopetin siis syksyllä vakiotunnilla ratsastamisen. Sen jälkeen harjoiteltiin kuitenkin tallin pikkujouluihin, joten tallilla tuli käytyä pyörimässä paljon, niin ratsastuksen kuin ajamisenkin merkeissä. Kun pikkujoulut ja joulumaasto oli sitten pidetty ja hevosjuttuja ei ollut näköpiirissä, tajusin, etten enää oikeastaan voi sanoa harrastavani ratsastusta, koska mä en käy tunneilla, ratsasta esimerkiksi vuokrahevosta tai oikeastaan ratsasta millään tavalla ollenkaan. Ja silti vastaus "Kerro kuka oot ja jotain itestäs? -kysymykseen on ihan sama kuin ennenkin: Moi, mä oon Elli, 18, Mikkelistä, mulla on kaksi koiraa ja harrastan ratsastusta ja teatteria. Vanha, hyvä tapa on tarkasti muistissa, vaikka tietyllä tapaa virheellinen.


Kevään ylioppilaskirjoitukset lähestyy kovaa vauhtia ja lukemiseen pitäisi alkaa uhraamaan entistä enemmän aikaa. Lisäksi mä käyn töissä noin kerran viikossa ja olen Suomen Lukiolaisten Liiton Järvi-Suomen piirin piirihallituksessa tänä vuonna. Kalenteri siis tuppaa täyttymään kuin itsestään, mikä on mulle jotenkin ominaista. Se ei kuitenkaan ole, ettei tallireissuja näy siellä pitkään aikaan, ei koko tähän asti kuljetussa tammikuussa, mutta sinne ei oo myöskään kirjattu talleiluja tuleville viikoille.

Niinpä päätinkin, että kun kirjoitukset on ohi (eli 24.3.), mun on pakko saada joku hevoskuvio elämääni. Tiedän, että voin siihen astikin käydä Niemenpellolla touhuamassa ponien kanssa ja Annilla ratsastamassa Raisua ja Torresta, mutta joku säännöllinen kuvio mun on pakko löytää. Siihen asti jatketaan satunnaisilla ja erilaisilla heppailuilla, mutta maaliskuun jälkeiselle ajalle hakusessa olisi jotain pysyvämpää. Tiedän kuitenkin pysyväni Mikkelissä vähintään pitkälle ensi syksyyn, kenties jopa vuoden 2018 kevääseen, joten aikaa kyllä on.

2 kommenttia:

  1. Hei, jos sua jossain vaiheessa kiinnostaa ponin kanssa semmonen rento touhuilu niin Samballe oon hiljasesti tässä etsiskellyt jotain auttelemaan. Lähinnä sen kanssa semmosta kivaa yhdessäoloa, maastoilua, kevyttä ratsastusta, maastakäsittelyä, saa opettaa uusia juttuja, temppuja ym. Toki jos saadaan vielä klinikalta hyvä ennuste, niin saa olla jatkossa mukana ponin kuntoutuksessa ja ratsastuksessa eteenpäin. Maksua en pyydä, kunhan vaan löytyisi joku fiksu ja luotettava auttelemaan, että sais ponillekkin lisää kivaa tekemistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei joo, kuulostaa kivalle! En oo oikein itekkään siis selvillä siitä, mitä mä haluan koko harrastukselta, niin tollanen rentsi meno vaikuttaa just eikä melkeen hyvälle tähän tilanteeseen :) Uskallan kyllä luvata itteni käyttöön vasta kirjotusten jälkeen eli tosta maaliskuun lopusta eteenpäin, mut jos se käy niin mahtia! :)

      Poista